Мені хочеться поділитися смішною ситуацією, яка пригодилася з мене того самого тижня. Моя принцеса попросила, аби як мама приготувала дещо неймовірно красиве до великої події. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, розпочала вишукувати ідею серед мережі і – уявіть!. Втратила цілих півтори години марних пошуків, переходячи від сайту у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні варіанти здавалися надто для професіоналів, інші варіанти - із дивними компонентами, ще кілька - з тоннами спонсорських посилань. А раптом я вспомнила щодо цей порятунок каталог й менш ніж за п’ять хвилин знайшла - ідеальний вибір! Рецепт був настільки до безтями зрозумілим, що в результаті навіть юна 12-річна юна кулінарка змогла мені взяти участь. В результаті ми разом приготували ніби з журналу кулінарну феєрію, що перетворився на головним прикрасою свята. І ось вам результат усі мої найкращі сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином я відкрила такий собі неймовірно класний спосіб?"
zhratahata.xyz
Для гурманів, котрі прагне експериментами на кухні, однак не хоче мати справу з неохайність під час роботи в кухонній зо
-
- Мой город: Hohenems