Кодування від алкоголізму в Кропивницькому

Общие вопросы по машине и интересная информация
Ответить
Loria
Мой город: Киев

Кодування від алкоголізму в Кропивницькому

Сообщение Loria » 19 фев 2026 00:15

Привіт! Хочу розповісти історію мого брата, якому Наркологічна клініка Олега Василенко в Кропивницькому допомогла назавжди забути про алкоголь.

Брат пив більше 10 років. Останнім часом пив щодня, постійні запої, втратив роботу, здоров'я, сім'я розпалася. Ми з мамою не знали, що робити, перепробували все: умовляння, скандали, навіть возили його до різних знахарів – нічого не допомагало. Він кодувався двічі в різних місцях, але зривався через кілька місяців. Я вже втратила будь-яку надію.

Знайшла сайт https://vacilenko.com/uk/koduvannya-vid ... yvnyczkyj/ почитала інформацію про методи. Вирішальним стало те, що клініка пропонує комплексний підхід і має власний стаціонар у Кропивницькому за адресою вулиця Металургів, 2а. Зателефонувала, мене вислухали, заспокоїли, пояснили, як краще діяти.

Найскладніше було переконати брата почати лікування. Він не визнавав проблеми, злився, закривався. Але в клініці Олега Василенко нам допомогли з мотивацією – лікар приїхав додому, провів делікатну бесіду, і брат погодився на кодування. Це був переломний момент.

Клініка знаходиться в тихому районі на Новому Селищі. Умови дуже гарні, чисто, затишно, персонал професійний. Брат обрав метод підшивки, щоб отримати захист на довгий термін. Процедура пройшла швидко, він навіть не відчув болю.

Але найважливішим виявилося те, що в клініці не обмежилися просто процедурою. З братом працював психолог, допоміг розібратися в причинах залежності, навчив справлятися зі стресом без алкоголю. І з нами, родичами, теж проводили консультації – пояснили, як правильно підтримувати брата після кодування, щоб не спровокувати зрив.

Зараз минуло два роки. Брат тверезий, знайшов роботу, почав спілкуватися з дітьми. Мама нарешті перестала плакати. Я безмежно вдячна Наркологічній клініці Олега Василенко за те, що повернули нам брата!

Якщо у вашій родині є проблема алкоголізму в Кропивницькому – не зволікайте, звертайтеся тільки до професіоналів. Це найкраще, що ви можете зробити для близької людини.

Ответить

Вернуться в «Общие вопросы»