Порадьте доставку раціонів у Франківську! Хто пробував Smakovski?

Общие вопросы по машине и интересная информация
Ответить
Loria
Мой город: Киев

Сообщение Loria » 18 мар 2026 19:50

Всім привіт!
Дівчата та хлопці, підкажіть, хто у нас в Івано-Франківську замовляє готові раціони на весь день? Дуже хочу налагодити харчування, бо через роботу постійно перекушую абичим, а сил готувати ввечері взагалі немає. Бачила рекламу сервісу, який називається Smakovski, у них на сайті дуже гарне меню і калорії вже прораховані. Хтось у них замовляв постійно? Чи смачна їжа і чи вчасно приїздить кур'єр?

Antonio
Мой город: Киев

Сообщение Antonio » 18 мар 2026 19:51

доброго дня! Я вже третій місяць на їхньому раціоні, тож можу поділитися досвідом. Для мене в Івано-Франківську це стало справжнім порятунком від вічних контейнерів та кулінарії.

Що мені найбільше подобається в роботі команди Smakovski, так це те, що їжа реально різноманітна — за весь час страви майже не повторювалися. Ранкова доставка працює чітко: кур'єр привозить пакунок прямо під двері, все свіже та герметично закрите. Дуже зручно, що на кожному боксі вказані КБЖУ, тож не треба нічого вираховувати вручну. Смак страв на рівні хорошого ресторану, а не просто варена грудка з овочами. Якщо ви цінуєте свій час і хочете харчуватися правильно без зайвого головного болю, дуже раджу спробувати: https://smakovski.com.ua/

Ответить

Вернуться в «Общие вопросы»